Adresa

DESPRE NOI

Agenția „Adresa” activează cu succes pe piața Moldovei, din anul 1988. Oficiul nostru este amplasat în centrul orașului și oricând veți vizita capitala noastră vom fi bucuroși să vă deservim.

AMPLASAREA ÎN CENTRUL OSAȘULUI

În apropiere de oficiul nostru este o infrastructură bine dezvoltată așa ca: centre comerciale (Grand Hall, Baby Hall, Atrium), supermarkete (Green Hills, Bonus) precum si cazinou, baruri și restaurante (Beer House, Cherry, Veranda, Steak house, Pink Martini). Amplasarea oficiului în centrul orașului este un avantaj în special pentru vizitatorii care călătoresc cu trenul, deoarece gara feroviară se află la 5 minute de mers pe jos.

ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI

Personalul agenției „Adresa” formează o echipă de profesioniști specializați in domeniul serviciilor hoteliere. În conformitate cu cerințele fiecărui client în parte, personalul vă va ajuta să găsiți cea mai convenabilă variantă pentru trai. Dacă întâmpinați careva dificultăți în căutarea unui apartament, puteți contacta oricând managerul agenției prin intermediul telefonului sau internetului.

APARTAMENTE CONFORTABILE

Toate apartamentele, atât din categoria Deluxe cât și Econom, sunt bine renovate, cu conexiune la Wi-fi, televiziune digitală și telefon staționar. Unele apartamente sunt dotate cu sisteme de alarmă. Fiecare apartament are bucătărie proprie cu toate aparatele de uz casnic necesare: plită de gaz sau electrică, frigider, cuptor cu microunde, ceainic electric, seturi de veselă și tacâmuri. Majoritatea apartamentelor pot conveni chiar și persoanelor cu cel mai rafinat gust, iar varietatea lor (atât apartamente cu un dormitor cât și cu doua dormitoare), va face posibilă cazarea unui număr mare de vizitatori în aceeași clădire și aproape unul de altul.

DESERVIREA

Angajații agenției „Adresa” fac tot posibilul ca traiul Dumneavoastră să fie plăcut, ca acasă. Personalul binevoitor lucrează non-stop și e mereu gata să vă ajute. O atenție deosebită se acordă curățeniei în apartamente - starea lor sanitară se află sub control continuu. De asemenea putem organiza întâlnirea oaspeților la aeroport.

 

Folosind serviciile noastre o dată, veți dori să vă întoarceți la noi!